Vi vil meget gerne gå i dialog med alle, der har interesse i Nest og tilgængelige fællesskaber for børnene i Beder.

Her har vi samlet en lille håndfuld spørgsmål og svar, som kunne være aktuelle lige nu. Vi udvider listen hen ad vejen på baggrund af den løbende dialog.

• Hvordan får vores barn plads i Nest klassen?
    Vi fordeler vores indskrevne skolestartere i vores tre klasser efter bedste evne og vi søger, så vidt muligt, at imødekomme særønsker til, hvilken klasse jeres barn kommer i. Vi kan dog ikke garantere at kunne imødekomme alle ønsker, da der f.eks. kun er 12 pladser til distriktsbørn i Nest klassen.

• Hvordan får vores barn plads i én af de andre 0. klasser?
    Sandsynligheden er størst for at jeres barn får en plads i én af de to andre 0. klasser, da vi forventer at tage hensyn til en del ønsker om at få plads i Nest klassen. Skulle I have et særligt ønske om ikke at få en plads i Nest klassen, hører vi gerne om jeres bevæggrunde for denne vurdering, så vi - så vidt muligt - kan tage hensyn hertil.

• Vores barn har ADHD – hvordan får han/hun plads i Nest klassen?
    PPR visiterer til de fire pladser for børn med ADHD.

• Vi har et andet spørgsmål - hvem kan vi henvende os til?
    I er altid velkomne til at henvende jer til:
    Lars Lykkegaard, Skoleleder
    Anne Harrits, Formand for Skolebestyrelsen